Català    

    Castellà

.    inici

mail

Segueix-nos: 

Notícia

Un joc d’escapada per trobar treball
16/06/2017 14:45:26 , BarcelonaVoleu saber què han fet darrerament els participants dels nostres cursos de preparació per al treball? Us ho expliquem!

 

Un joc d’escapada per treballar competències transversals

En el nostre esforç per fer servir una metodologia el més participativa i lúdica possible, un grup de joves participants del nostre programa InOut va realitzar un joc d’escapada (scape room). Es tracta d’una activitat en què el grup és tancat en un local on podran trobar una sèrie de pistes que, si treballen en equip, podran fer servir per trobar la clau que obre la porta de sortida. Òbviament, abans que s’acabi el temps!

 

D’aquesta manera, van posar en pràctica diverses competències transversals treballades en el conjunt de les nostres accions, competències igualment aplicables en l’àmbit personal i de la feina: treball en equip, creativitat, resolució de problemes, autodeterminació...

 

Entrenament per a la feina

El programa InOut es tracta d’una acció innovadora, que prepara els i les participants per a la feina però incloent un enfocament socioafectiu i la mediació artística com eina de treball. Neix perquè la nostra experiència ens ha demostrat que molts programes sociolaborals no s’adapten a la necessitats dels joves ni els hi generen motivació, interès ni vinculació.

 

Els joves en el mercat de treball

Aquest tipus de programes per fomentar el treball dels i les joves és absolutament necessari tenint en compte el marc en què ens trobem. Espanya es troba entre els països amb una menor qualitat laboral i precisament són les persones joves amb menor nivell formatiu les que ocupen pitjors llocs de feina. A Barcelona hi ha 232.398 menors de 29 anys, col·lectiu amb una taxa d’atur pròxima al 25% mentre que és només de l’11% en treballadors/ores més grans.

 

Feina per a 50 joves

Amb el programa InOut, subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), la Generalitat de Catalunya i el Fons Social Europeu, s’espera ajudar a 50 joves de Barcelona a trobar treball. Femarec duu més de 25 any realitzant aquest tipus de cursos, havent atès a més de 10.000 persones a l’atur i aconseguit feina per a 1 de cada 3. Tags: ocupació,Cursos subvencionats,Formació Ocupacional,Formació,integració laboral,agència de col·locació,orientació,

Compartir:


Tornar al llistat de notícies
Introduïr Comentari:  
     
 
Alias:  
Comentari:
 
He llegit i accepto les condicions d'ús.
 
 
     
  Comentaris:  
   
  No hi ha comentaris.  
     
     
     

Qui som


Serveis


Comunicació


     
 

Avís legal

Contacte

Faq

Mapa Web