Català    

    Castellà

.    inici

mail

Segueix-nos: 

Notícia

Iniciativa de treball contra l’atur juvenil
09/06/2017 14:35:39 , BarcelonaGràcies al Servei

Gràcies al Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), Femarec ha contractat a 9 joves menors de 30 anys que necessitaven ampliar la seva experiència de treball.

 

Contracte de treball per a la major part dels joves en pràctiques

Els 9 joves, durant la primera meitat de l’any, han ampliat la seva experiència ocupant llocs de treball diversos de les nostres àrees de formació continuada per a treballadors, d’integració laboral de persones a l’atur[AFG1] , d’intervenció social dels treballadors del nostre Centre Especial de Treball i del nostre Centre de Dia de Salut Mental. Durant aquest temps, han desenvolupat les tasques pròpies de cada departament, sempre amb l’acompanyament d’un tutor que ha vetllat per la seva progressió. La major part d’ells, a hores d’ara continuen treballant a Femarec amb un contracte de treball gràcies a la bona feina realitzada.

 

6.000 milions d’euros per incentivar la feina entre els joves

Aquest projecte s’emmarca en l’Estratègia Europea 2020, que ha establert com a prioritat, entre d’altres, una major ocupació. Precisament, un dels col·lectius més afectats per l’atur són els joves, raó per la qual el Consell Europeu va idear una sèrie de mesures per fomentar el treball entre el col·lectiu i les va dotar de 6.000 milions d’euros per al període 2014-2020. Gràcies a això, a Catalunya, i en concret a través del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), s’han pogut tirar endavant una sèrie de convocatòries de finançament per a la Garantia Juvenil.

 

El treball juvenil a Catalunya i a Barcelona

Tant a Catalunya com a Barcelona, hi ha elevats percentatges de joves sense feina, molts dels quals han abandonat prematurament el sistema educatiu. Aquest col·lectiu suposa una gran preocupació per a la societat catalana atesa tant els problemes que pateixen per millorar la seva formació com la manca d’experiència que els hi dificulta aconseguir un lloc de treball.

 

25 anys ajudant persones a trobar treball

A Femarec duem més de 25 anys realitzant accions per ajudar a les persones a l’atur a trobar una feina. Els nostres serveis, 100% subvencionats gràcies a la col·laboració del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), inclouen cursos amb certificat de professionalitat però també suport en la recerca de feina. Ja hem atès a més de 10.000 persones i 1 de cada 3 troba feina durant la seva participació.Tags: ocupació,Cursos subvencionats,Formació Ocupacional,Formació,integració laboral,agència de col·locació,orientació,

Compartir:


Tornar al llistat de notícies
Introduïr Comentari:  
     
 
Alias:  
Comentari:
 
He llegit i accepto les condicions d'ús.
 
 
     
  Comentaris:  
   
  No hi ha comentaris.  
     
     
     

Qui som


Serveis


Comunicació


     
 

Avís legal

Contacte

Faq

Mapa Web