Català    

    Castellà

.    inici

mail

Segueix-nos: 

Notícia

El coaching, un gran aliat per aconseguir treball
26/05/2017 14:54:45 , BarcelonaDe ben segur que darrerament has sentit parlar del coaching, un tipus de pràctica professional molt de moda... però què és exactament?

 

Treballa en els teus objectius

El coaching és una tècnica cada vegada més sol·licitades per les empreses i institucions, però també persones a nivell particular, que volen assolir èxits en la seva vida professional (però també es pot aplicar en l’àmbit personal). Es tracta d’una activitat que et farà treballar per estimular-te a pensar diferent, a orientar-te directament cap els teus objectius, al mateix temps que t’ajuda a creure en tu mateix, a millorar la teva pròpia autoimatge, a entendre’t millor a tu i als que et rodegen... Si haguéssim de definir aquest camp de treball en poques paraules, podríem dir que es tracta d’aprendre a aprendre, i no d’ensenyar-te cap coneixement concret.

 

El treball del coach

En un curs o taller de coaching, en definitiva, el coach (el professional que liderarà la sessió) no et dirà què fer, ni per aconseguir un treball millor ni per donar-te consells a nivell personal. Aquest tècnic et farà preguntes per estimular-te a reflexionar, a recapacitar, a ser crític amb allò que no has posat mai en dubte, a qüestionar-te les creences... És a dir, es tracta de treballar la nostra ment, d’obrir-la, d’ampliar el nostre camp de visió, per descobrir aquells aspectes de la nostra vida o del nostre caràcter que poden millorar-se per aconseguir els nostres objectius.

 

No t’aturis, amb Femarec aconseguiràs feina

Femarec desenvolupa diversos cursos i tallers dissenyats específicament perquè les persones en atur retornin al món del treball. Aquestes accions inclouen coaching, ja que la considerem una tècnica molt recomanable per aconseguir l’apoderament dels nostres participants. Només l’any 2016, vam atendre a les nostres instal·lacions de Barcelona aproximadament a 3000 persones, 1 de cada 3 de les quals va aconseguir una feina.Tags: ocupació,Cursos subvencionats,Formació Continuada,Formació Ocupacional,Formació,agència de col·locació,orientació,formació continuada,integració laboral,

Compartir:


Tornar al llistat de notícies
Introduïr Comentari:  
     
 
Alias:  
Comentari:
 
He llegit i accepto les condicions d'ús.
 
 
     
  Comentaris:  
   
  No hi ha comentaris.  
     
     
     

Qui som


Serveis


Comunicació


     
 

Avís legal

Contacte

Faq

Mapa Web