Català    

    Castellà

.    inici

mail

Segueix-nos: 

Notícia

Femarec rep el Segell LÀBORA
23/05/2017 16:07:54 , BarcelonaEl passat 16 de maig va tenir lloc la III Jornada de Networking del Programa Làbora a El Born Centre de Cultura i Memòria. Una iniciativa amb l’objectiu de fomentar l’ocupació d’aquelles persones amb més problemes per accedir al món laboral. Dins del marc d’aquest acte, es va fer lliurament del Segell LÀBORA per reconèixer el compromís de les empreses i entitats amb la contractació de col·lectius en risc d’exclusió de la ciutat.

Femarec va ser una de les entitats que va rebre el distintiu de Segell LÀBORA, reconeixement així la seva tasca com a Organització Responsable i Col·laboradora que vetlla per la igualtat d’oportunitats de la ciutadania de Barcelona.

El LÀBORA de Femarec

Femarec forma part del programa LÀBORA  des de la seva creació l’any 2014. La seva col·laboració consisteix en ajudar a persones a l’atur a inserir-se al mercat de treball a través de cursos de formació professional i assessorament individualitzat per identificar els punts forts i dèbils que poden ajudar o dificultar la consecució d’una feina. Dins del marc del programa Làbora 2016, Femarec va atendre a unes 500 persones de les quals va inserir 201.

Programa LÀBORA

El programa Làbora és un projecte que té per objectiu fomentar l’ocupació de les persones amb dificultats d’accés al mercat laboral.

Amb ell les empreses poden trobar candidats i candidates, que encaixin amb les seves necessitats de contractació laboral, gràcies al treball en xarxa entre serveis socials i un equip d’experts que ofereix assessorament i suport en la selecció del millor perfil. A més, acompanyen el candidat de manera individual en el procés d’adaptació al nou lloc de treball.

Les empreses i entitats participen així de manera conjunta en una acció innovadora que permet millorar com a ciutat apostant per la inclusió social i la responsabilitat social corporativa.Tags: ocupació,Formació Ocupacional,integració laboral,orientació,agència de col·locació,Formació,

Compartir:


Tornar al llistat de notícies
Introduïr Comentari:  
     
 
Alias:  
Comentari:
 
He llegit i accepto les condicions d'ús.
 
 
     
  Comentaris:  
   
  No hi ha comentaris.  
     
     
     

Qui som


Serveis


Comunicació


     
 

Avís legal

Contacte

Faq

Mapa Web