Català    

    Castellà

.    inici

mail

Segueix-nos: 

Notícia

La 3a Jornada de Networking Làbora apropa 400 persones a l’atur a ofertes de treball
16/05/2017 17:05:48 , Barcelona400 persones i 100 empreses van participar a la tercera jornada de networking que cada any s’organitza en el marc del programa Làbora

 

Entrevistes de treball per a una cinquantena d’empreses

La tercera edició d’aquesta Jornada de Networking Làbora va tenir lloc ahir, dilluns 16 de maig, al Born Centre de Cultura i Memòria de Barcelona, on aproximadament 400 persones en situació d’atur i risc d’exclusió social van poder posar-se directament en contacte amb una cinquantena d’empreses amb ofertes de treball reservades per al col·lectiu.

 

La jornada va consistir en l’habilitació d’un espai amb estands de les empreses que necessitaven candidats i candidates per a les seves vacants de feina o bé per passar a formar part de les seves borses de treball. Fins aquests estands, s’apropaven els participants del programa Làbora interessats en les ofertes per realitzar una entrevista.

 

El programa Làbora de treball protegit

El programa Làbora és una iniciativa de lAjuntament de Barcelona que, amb la col·laboració d’un seguit d’entitats d’inserció laboral de la ciutat (entre les quals està Femarec), va atendre només l’any 2016 a més de 8000 persones en situació d’atur. D’aquestes, 3304 van completar el seu itinerari de formació amb la participació a diversos cursos de millora competencial, i prop de la meitat van acabar trobar un treball gràcies al projecte.

 

201 persones ateses per Femarec van trobar feina

Femarec col·labora amb el programa Làbora des de la seva creació a l’any 2014. La seva participació contempla l’assessorament i acompanyament de les persones en atur cap a la seva inserció en el món del treball a través tant de cursos i formacions professionals com de tutories i seguiments individuals per identificar aquelles fortaleses i debilitats que faciliten o dificulten la consecució d’una feina. Només durant l’any 2016 i en el marc del programa Làbora, a Femarec vam atendre a aproximadament 500 persones, aconseguint un treball per a 201.Tags: ocupació,Cursos subvencionats,Formació Ocupacional,Formació,integració laboral,agència de col·locació,orientació,

Compartir:


Tornar al llistat de notícies
Introduïr Comentari:  
     
 
Alias:  
Comentari:
 
He llegit i accepto les condicions d'ús.
 
 
     
  Comentaris:  
   
  No hi ha comentaris.  
     
     
     

Qui som


Serveis


Comunicació


     
 

Avís legal

Contacte

Faq

Mapa Web