Català    

    Castellà

.    inici

mail

Segueix-nos: 

Notícia

Treballa en la teva pròpia marca personal
09/05/2017 15:58:38 , BarcelonaVols diferenciar-te i aconseguir més èxit en les teves relacions de treball? Potser et convé crear la teva pròpia “marca personal”.

 

La marca personal per trobar feina

Fa poc vam acabar la sèrie d’articles dedicats al currículum (continguts que ha d’incloure, diferents models i la seva versió online o 2.0) i també donant consells per la superació de les entrevistes de feina. Potser ja és hora de que coneguis el concepte de marca personal.

 

La marca personal sorgeix de la idea de gestionar el teu perfil personal a les xarxes i a Internet com si fos una marca, igual que les comercials. Per tant, haurem de treballar el to de comunicació que volem fer servir, els objectius professionals, els productes i serveis que oferim... tot amb la voluntat de diferenciar-nos de la resta de professionals del nostre àmbit de treball.

 

Passos per treballar la marca personal

El primer pas per construir la nostra marca personal, és identificar aquells aspectes de la nostra feina en què destaquem. Òbviament, la millor forma de vendre’ns és demostrar que oferim un producte de qualitat. I un cop identificats, serà molt recomanable connectar aquests trets de la nostra forma de treball amb els temes que siguin tendència en el moment. És a dir, caldrà veure de quins aspectes de la nostra feina s’està parlant més i tractar de vincular-ho als nostres punts forts. D’aquesta manera, cridarem més l’atenció.

 

A partir d’aquí, podrem definir el nom de la nostra marca personal (pot ser nom i cognom real però també uns de nous) i construir el missatge que volem transmetre de nosaltres mateixos. Per això, també haurem de fer una relació de les paraules clau que vulguem que apareguin habitualment en les nostres comunicacions.

 

Haurem d’acompanyar tot això d’una identitat visual concreta (logotip, tipografia, colors...) i fer-ho a través d’uns canals de comunicació adequats al nostre àmbit de treball (crear una web o un perfil a xarxes socials com Linkedin...).

 

I, per últim, haurem de ser constants, el que significa que haurem de planificar un calendari per anar publicant els continguts que haguem definit. A més, podem acompanyar la nostra activitat a Internet amb accions especials de tipus offline com escriure un llibre, dar formació, participar en xerrades...

 

A Femarec t’acompanyem fins aconseguir treball

Femarec és una entitat de Barcelona especialitzada en l’assessorament per trobar feina. El nostre equip de professionals dissenyarà conjuntament amb tu un itinerari de cursos, formacions i tutories personalitzades personalitzat en funció de les teves necessitats. La nostra actuació no té cost pel participant gràcies a la col·laboració del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), antic INEM, i el Departament de Treball, Afers Socials i Família de la Generalitat de Catalunya.

 Tags: ocupació,Cursos subvencionats,Formació Ocupacional,Formació,integració laboral,agència de col·locació,orientació,

Compartir:


Tornar al llistat de notícies
Introduïr Comentari:  
     
 
Alias:  
Comentari:
 
He llegit i accepto les condicions d'ús.
 
 
     
  Comentaris:  
   
  No hi ha comentaris.  
     
     
     

Qui som


Serveis


Comunicació


     
 

Avís legal

Contacte

Faq

Mapa Web