Català    

    Castellà

.    inici

mail

Segueix-nos: 

Notícia

Premi Atades pel nostre recolzament a les persones amb discapacitat intel·lectual
28/04/2017 14:50:38 , BarcelonaAhir vam recollir el premi Atades a l’entitat líder en recolzament a les persones amb discapacitat intel·lectual.

Premi a la trajectòria d’acompanyament de persones amb discapacitat al món del treball

Ahir, dia 27 d’abril, al Palacio de la Aljafería de Saragossa, Femarec va rebre el premi Atades a l’entitat líder en suport a persones amb discapacitat per la llarga trajectòria d’acompanyament cap a la inclusió social i laboral de persones amb discapacitat intel·lectual.  

L’octava edició dels premis ha coincidit amb el 55è aniversari d’Atades, una entitat que treballa per a més de 1.500 persones amb discapacitat intel·lectual i que compta amb 700 treballadors i 300 voluntaris.

 

El treball de Femarec

El Projecte Social de Femarec va néixer fa 25 anys i, des de llavors, hem treballat per la cohesió social mitjançant accions i cursos dirigits a la integració social, cultural i laboral de les persones més desfavorides de la nostra societat. Al mateix temps, hem anat més enllà, oferint cursos de formació pels professionals que atenen aquests col·lectius i buscant la implicació del món empresarial. 

De les 20 persones amb discapacitat intel·lectual o trastorn mental ateses l’any 1991, hem passat a les 3500 de l’any 2016. I el més important encara, hem aconseguit una feina per a 1 de cada 3 participants.

 

Altres treballs premiats

Atades va atorgar dos reconeixements més a l’acte. El premi a la integració de les persones amb discapacitat va ser pel Departament d’Educació del Govern d’Aragó pel seu projecte “Portal Aragonés de la Comunicació Augmentativa i Alternativa”, que pretén facilitat la comunicació d’aquelles persones amb algun tipus de dificultat en aquesta àrea.  

El premi a la imatge de la discapacitat va ser pel programa “Herois Anònims”, de Castilla La Mancha Media, que en l’actualitat està emetent la seva tercera temporada i en cada capítol mostra històries anònimes de superació personal. 

Per últim, es van repartir accèssits a altres entitats distingides en l’àmbit de la discapacitat: Special Olympics Aragó, Ceom-Entremares, el col·legi Glòria Fuertes, el restaurant Pájaros en la Cabeza i Ojos Pirenaicos.Tags: responsabilitat social,salut mental,discapacitat,malaltia mental,integració laboral,discapacitats,

Compartir:


Tornar al llistat de notícies
Introduïr Comentari:  
     
 
Alias:  
Comentari:
 
He llegit i accepto les condicions d'ús.
 
 
     
  Comentaris:  
   
  No hi ha comentaris.  
     
     
     

Qui som


Serveis


Comunicació


     
 

Avís legal

Contacte

Faq

Mapa Web